Grow a new body program

Retreat med detox och medicinsk yoga
 Costa rica: 13-19 oktober 2019
 


Vad är egentligen hälsa?
Hälsa är mer än bara frånvaro av sjukdom. Genom att äta bättre, avgifta kroppen, träna, leva och tänka annorlunda kan vi definitivt påverka
våra liv och känna oss nöjdare. 
Vi jobbar dagligen med patienter ur ett holistiskt perspektiv och behandlar kropp och psyke samtidigt. Vi ger förslag till livsstilsförändringar, kostreglering, träning,  Medicinsk yoga samt Ört- och Näringsmedicin.
Nu erbjuder vi också ett  veckolångt detoxprogram där du kan omprogrammera kroppen för att öka förbränningen och aktivera de gener i cellerna som bidrar till hälsa och välmående.
Programmet är till stor hjälp för dig som lider av kroppsliga eller psykiska besvär som mag-tarmproblematik, kroppssmärtor, hormonrubbningar, infertilitetsproblem eller depressioner. 
Eller för dig som bara  önskar dig mer energi, en lättare kropp och en klarare hjärna.

Grow a new body program är skapat av David Perlmutter och Alberto Villoldo, som båda
skrivit bestsellers om hur man avgiftar och uppgraderar kroppens alla celler,  inte minst i hjärnan. David är Neurolog-specialist med klinik i Florida där man använder dessa metoder för neurologiska sjukdomar, inklusive Alzeimers och Parkinsons. Alberto är professor i psykologi och har ägnat större delen av sitt liv åt att studera shamanska healingmetoder för djup, bestående läkning.
Han har startat en skola i USA som utbildar terapeuter i Shamansk healing och ett hälsocenter i Chile där man jobbar med den senaste forskningen kring kropp och hjärna.  Vi jobbar nu tillsammans med honom  delar av året med detox program och healing och har även blivit ombedda att sprida kunskapen i Europa.  Nu tar vi som ett led i detta  svenska grupper till Costa Rica om max tio personer för att kunna genomföra programmet med maximalt stöd för varje individ.
Vi lär ut ett antal enkla tekniker som skapar stora förändringar i människors liv.
Vi kopplar i denna retreat samman  programmet i Chile  med våra egna metoder och erfarenheter från skol- och alternativmedicin, healing och medicinsk yoga.
Med dessa metoder har vi skapat ett program som innehåller både information om hur kroppen fungerar, men också om hur vi via funktionsmedicin kan påverka kropp och energisystem både under och efter vår retreat. Tanken är att du ska få med dig kunskap och verktyg hem som kan påverka ditt liv även framöver.

loading...

Innehåll

Detoxprogrammet med tillhörande kost, mineraltillskott, glutation och örter
Behandlingar hälsokonsulation av oss i egenskap av läkare och naturläkare, individuella råd för kost och näring, massage och shamansk healing
Föreläsningar om detox och hälsa ur ett holistiskt perspektiv
 Medicinsk Yoga daglig träning
med avslappning och meditation
Kostnad 19000 kronor inklusive allt utom resekostnader.

 

Intresserad?

Skicka ett mail till; lisa@newswedishmedicine.se så får du mer detaljerad information. Du behöver resa till Costa Rica  den 12:e oktober och flyger hem igen 19:onde, sent kvällsflyg alternativt den 20:onde.
Om du stannar kvar för semester efteråt  kan vi ge dig tips på bra hotell och fina platser att besöka.