Aromaterapi - massage
En mycket stresslösande, skön hel- eller delkroppsmassage som löser upp spänningar i muskler, ökar kroppens avgiftning via aktivering av lymfan samt verkar hormonbalanserande.

I behandlingen används rena, ekologiska  oljor som individanpassas efter behov.

1 timme 850
90 minuter 1200


Shamansk Healing
Vi jobbar med Shamanska metoder med ursprung från Amazonas och från bergsfolken i Peru. Vi är utbildade av och jobbar tillsammans med Four Winds Soceity.

En session kan hjälpa dig att släppa på mönster som tar kraft och skapar ohälsa. I behandlingen fokuserar vi på den vitala livsenergin i och utanför kroppen.

 Många gånger kan entiteter eller tunga energier verka störande i systemet, dessa kan lyftas bort och nya livsrum skapas. Även fysisk smärta kan ofta kopplas till störningar i våra energiflöden. 

90 minuter 1200
Distanshealing 1 timme 850:-


Zonterapi och hälsokonsultation
Genomgång av din totalhälsa samt behandling av fötter och underben som effektivt balanserar en rad fysiska besvär som kroppssmärtor, organobalanser, hormonella problem som pms och övergångsbesvär och symptom från mage- matsmältning. 
Kan kombineras med mikrosystemsakupunktur och su jok-terapi och moxa  för ännu bättre resultat. Rekommendation av örtmedicin samt näringstillskott.

1 timme 850


Ryggkonsultation
En genomgång med specialistortoped och ryggkirurg Björn Branth som kan ställa diagnos och ge dig en behandlingsstrategi vid ryggsmärta. Du får förklaringar till varför du har smärta och hur du på bästa sätt kan komma tillbaka till rörlighet och en smärtfri tillvaro. Manipulationsbehandling ingår vid behov. 

1 timme 1100


Frekvensterapi
Med frekvensterapi har du möjlighet att mäta överskott av bakterier, virus, svamp och  parasiter i kroppen.  Genom att skanna bakteriernas egen frekvens mäter vi graden av t.ex Borrelia, Herpesvirus, Candida eller störande patogena bakterier. Man kan sedan behandla dessa med hjälp av överensstämmande frekvens. 

 Skanning/ behandling 1500:-
Uppföljande behandling  850:-

 


Labbtester
Vi förmedlar hårmineralanalyser där vi kan utreda eventuella mineralbrister och- eller tungmetallsbelastning.

Vi jobbar också med ImuPro födoämnestester som tas i helblod för att se om kroppen reagerar inflammatoriskt på proteiner i olika sorters vanliga födoämnen. 

Håranalys 1500
ImuPro från 850