Aromaterapi - massage
 Stresslösande, skön hel- eller delkroppsmassage som löser upp spänningar i muskler, ökar kroppens avgiftning via aktivering av lymfan samt verkar hormonbalanserande.

I behandlingen används rena, ekologiska  oljor som individanpassas efter behov. Oljorna har i sig balanserande och antiinflammatorisk effekt i olika kroppssystem.

1 timme 850-
90 minuter 1200-


Shamansk Healing
Vi jobbar med Shamanska metoder med Peruanskt ursprung. Vi är utbildade av och jobbar tillsammans med Four Winds Soceity och Alberto Villoldo. Hit till Ingarö kan du komma på en session som kan hjälpa dig att släppa taget om toxiska mönster som tar din energi i anspråk och i längden skapar ohälsa. I behandlingen fokuserar vi på de flödesstopp i den vitala livsenergin som hindrar dig från att verka i din fulla potential. 
Vi avlägsnar tung energi och kan uppmärksamma dig på negativa band till situationer och människor som gör att du känner dig låst i ett visst känslomönster. 
Det händer att entiteter fäster vid energikroppen och skapar smärta, utmattning eller depression. Detta kan ofta påverkas med hjälp av  dessa tekniker. 


90 minuter 1500-
 


 


Zonterapi och hälsokonsultation
Genomgång av din totalhälsa samt behandling av fötter och underben som effektivt balanserar en rad fysiska besvär som kroppssmärtor, inflammationer, hormonella problem och symptom från mage- matsmältning. 
Kan kombineras med mikrosystemsakupunktur,  su jok-terapi och moxa  för ännu bättre resultat. Rekommendation av örtmedicin samt näringstillskott ingår.

1 timme 850. Första besöket 90 min 1200.


Ryggkonsultation
Möte med specialistortoped och ryggkirurg Björn Branth som kan ställa diagnos och ge dig en behandlingsstrategi vid ryggsmärta. Du får förklaringar till orsaken bakom din smärta  och hur du på bästa sätt kan komma tillbaka till rörlighet och gå mot läkning. Manipulationsbehandling ingår vid behov. 

1 timme 1200


Frekvensterapi
Med frekvensterapi har du möjlighet att mäta överskott av bakterier, virus, svamp och  parasiter i kroppen.  Genom att skanna bakteriernas egen frekvens mäter vi graden av t.ex Borrelia, Herpesvirus, Candida eller störande patogena bakterier. Man   behandlar sedan dessa med hjälp av överensstämmande frekvens. 
Kan vara effektivt bland annat vid;
-Magproblem
-Hudproblem
-Virusutbrott
-Svampinfektioner
-Mögelangrepp i lungor och luftvägar

 Skanning och behandling 90 minuter 1500-
Återbesök  850:-

 


Labbtester
Vi förmedlar hårmineralanalyser där vi kan utreda eventuella mineralbrister och- eller tungmetallsbelastning.

Vi jobbar också med ImuPro födoämnestester som tas i helblod för att se om kroppen reagerar inflammatoriskt på proteiner i olika sorters vanliga födoämnen. 

Håranalys 1500
ImuPro från 950