Nu kan du boka hypnosterapi via boka direkt.se - Björn Branth
Hypnosterapi är en terapiform där djup avslappning/trans används för att lösa problem genom att effektivt nå grundorsaken till problemet. Under behandlingen bearbetas detta och klienten kan komma till insikt. Metoden kan användas vid beroendeproblematik, viktproblem, ångest och depressioner, och för att bryta andra destruktiva mönster. De flesta sjukdomar kan påverkas genom hypnosterapi, ibland väldigt snabbt. Du har hela tiden full kontroll och medverkar till resultatet.
Björn ger även längre sessioner med regressionshypnos.


 
Ny utbildning med Lisa Kock
i shamanska healingtekniker

Fyra block- fyra riktningar. Med inspiration från Four Winds. Terapeututbildning för dig som vill kunna arbeta med energiflöden och läkning via ljuskroppen.

Första utbildningen fulltecknad, hör av dig till lisa@newswedishmedicine.se om du är intresserad av nästa utbildning som startar under våren 2020 

Tider på bokadirekt.se är nu uppdaterade - sök på New Swedish Medicine, välj vilken typ av behandling du önskar så får du förslag på lediga tider. 

Välkommen!

 


Healing-retreat i Costa Rica
13-19 OKTOBER  2019
Dags att anmäla sig till årets GROW A NEW BODY- program i Costa rica.
Läs mer under fliken "detoxretreater"
Begränsat antal platser, vi tar emot högst tio gäster samtidigt för att kunna hjälpa varje individ på bästa möjliga sätt.
Anmälan direkt till oss på New Swedish Medicine;
lisa@newswedishmedicine.se

Björn Branth och
Lisa Kock