nystart

Nu äntligen har jag i praktiken släppt alla band till "Naturreservatet" och Mosebacke Hälsocenter. Det tog ett tag. Hade en trevande fot i New Swedish Medicine och den andra dinglande kvar i det förflutna. Anledningen till att vi valt ett engelsk namn för det nya företaget är att vi jobbar mer och mer också utomlands med våra retreater i Chile och i Costa Rica. Men även mycket på Ingarö, 35 minuter från Slussen i Stockholm.  Det är samma gamla vanliga verksamhet med kroppsbehandlingar, ryggkonsultationer och medicinsk yoga. Jag frossar som vanligt i medicinalväxter från hela världen som jag blandar superduper- mediciner av och sortimentet av näringsmedicin är detsamma som när vi hade butiken. Nytt för i år är att vi börjat jobba med Shamanska Healing behandlingar, vilket är oväntat roligt och helt fantastiskt. Det strömmar in bokningar från människor som inte riktigt vet vad de ger sig in på, och vi behandlar utifrån det där okända, okontrollerbara, där det som ska hända händer. Det är svårt att förklara, det är som att doppa penseln i en burk magi och börja måla. 

Under aktuellt kan du följa vad som händer med kurser, utbildningar, behandlingserbjudanden och retreater. Så är tanken!
Livet är magiskt.

Lisa Kock

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • June » nystart:  ”Hej! Blev sugen att gå någon av dina kurser. Är själv intresserad av örter gjort..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-