BOKA TIDER VIA BOKADIREKT till vår praktik på Ingarö utanför Stockholm.

Lisa kommer att jobba utomlands januari till mars och ger under denna tid endast konsultationer och healingbehandlingar på distans. Dessa kommer att kunna bokas via bokadirekt inom kort och tider från mars till Ingaröpraktiken kommer att läggas ut under december. 

KURS I AROMATERAPI
På Nordiskt Näringscenter
24-25 november.
Grundläggande kunskaper i hur du använder eteriska och vegetabiliska oljor för balansering och behandling av fysiska och psykiska obalanser. Du får teoretisk kunskap om hur du blandar och skapar dina egna terapeutiska produkter samt lär dig en underbart skön ansiktsmassage som kan utövas som den är eller kombineras med annan behandling. Aromaterapi är ett mycket effektivt sätt att jobba med medicinska växter som har stor effekt på en rad problem som inflammationer, smärta, bakterieangrepp, virus och hormonella oblanser. 
Välkommen som du är! Inga förkunskaper krävs. Anmälan till naringscenter.se
 

ÖRTMEDICIN - SISTA KURSEN 2018 NU I DECEMBER
Välkommen på helgkurs med Lisa Kock som hela sitt liv jobbat på ett eller annat sätt med plantmedicin och som nu delar med sig av kunskapen om svenska medicinalväxter, dess verkan på kroppen och hur du enkelt kan plocka, torka, förädla och förvandla örter och ogräs till potenta mediciner. 
Kursen äger rum på Nordiskt Näringscenter i Bagarmossen. Anmälan sker direkt dit; näringscenter.se

Varmt välkommen utan tidigare kunskap eller erfarenhet 8-9 december


Ny DETOX-RETREAT I COSTA RICA
OKTOBER  2019
 Läs mer om den under "vår verksamhet" och "Retreater".
Denna gång tar vi emot en liten grupp hos oss i Costa Rica för en underbar vecka med renande mat, tillskott, örter, Medicinsk Yoga, föreläsningar och ett frosseri i regnskogsnatur och miljoner spännande djurarter i tropisk miljö.
Du som vill öka din ämnesomsättning, få mer energi och minska inflammationer i kroppen är varmt välkommen. Magi utlovas.

Anmälan direkt till oss på New Swedish Medicine

lisa@newswedishmedicine.se

Björn Branth och
Lisa Kock